Povijest tvrtke PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
četvrtak, 12 Listopad 2006 23:33
1993. U prosincu osnovana tvrtka.  
1994.
Započeo razvoj softvera IQ za DOS. Naši poslovni partneri postaju Folijaplast, Mirna Rovinj i nekoliko manjih tvrtki. Postajemo podzastupnici američkog programa MAX za planiranje i upravljanje proizvodnjom. Tvrtka ima 4 zaposlena i obavlja svoju djelatnost u garaži.
 
1995.
Tvrtka useljava u prostor u poslovnoj zgradi na Trgu 1. Istarske brigade. U širokoj su primjeni softverska rješenja za trgovine i ugostiteljstvo.
 
1996.
Zaokružen je razvoj IQ za DOS, integriranog softvera za trgovačko poslovanje, uslužne djelatnosti i ugostiteljstvo, objedinjen s računovodstvenim funkcijama i obračunom plaće.
 
1998.
Razvijen je softver IQ za Windows. Naši poslovni partneri postaju veće tvrtke kao Glas Istre, Istarske ceste, Agrokoka, Brioni, Pulapromet, Plinara Pula, Ceste Rijeka... Krajem godine tvrtka useljava u dvostruko veći prostor i ima 10 zaposlenih.
 
2000.
IQ za Windows, oslonjen na MAX-a, uspješno se plasira na hrvatskom tržištu. Korisnici su Lepa Lepoglava, Preplam, Pastor, Limex... Tvrtka ima 12 zaposlenih. Dio smo MAX Grupe koju čini 6 softverskih kuća sa 100 zaposlenih u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.
Last Updated on Subota, 04 Listopad 2008 10:34
 

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
copyright Quality In Quality Out d.o.o.